Sysendalen - Porten til Hardangervidda Sysendalen Skisenter Kva skjer? Løypelaget Hyttevelforbundet
Startside
Sysendalen Skisenter
Løypekart
Ver og føre 19.11.17
Opningstider
Prisar 2017/2018
Online sal skikort
Skiutleige
Prisar 2015/2016
Utstyrsinfo
Turløyper
Galleri
Webkamera
Sjekk ut Skisporet
Følg oss på Facebook
Kontakt oss

Vèr og føre

Temperatur: -4 °C
Vind: Stille
Snødybde: 90 cm
Åpne heisar: 0/2
Åpne nedfartar: 0/3
Forhold: Mykje sno i dalen, skiløyper preppa. Sjå Skisporet

Oppdatert 19.11.2017

Les meir
 


Utstyrsinfo
Me leiger ut komplette sett inkludert ski, stavar og sko. Skia er av typen Rossignol Alias A74. Dette er ein allround carvingski som funkar like godt over heile fjellet. Les Oslo Sportslager sin omtale av skien her:

"Herlig allroundcarver fra Rossignol! Alias 74 LTD er en leken carvingski med gode kjøreegenskaper over hele fjellet. Med litt rocker i for- og bakski gir Alias 74 raske svinginnganger, løft i løssnøen og en herlig, kontrollerbar kjørefølelse. Leveres med Axium 100L- bindinger. En skikkelig godbit for kosealpinisten som vil leke seg i bakkene.

Med kjerne i tre- og glassfiber er dette er stabil, spenstig ski som byr på mye moro. Rossignols Autoturn- form gir deg virkelig en ski som nesten svinger av seg selv. Med spenn under midtskien og litt hevet for- og bakski er Alias 74 LTD en lek å kjøre på. Ta deg gjerne en tur ut i det upreppede, og nyt livet med tupper som søker mot overflaten. Kantgrepet er utmerket, og med Extended Sidecut blir mer av kanten engasjert jo mer du drar på fartsmessig. Cruiser du i rolig tempo er skiene kvikke og lekne, øker du farten vil mer av kanten ta tak, og kontrollen din over skiene blir enda bedre."

Me har ski i lengder som passar dei aller minste til lengder som passar vaksne. Me har sjølvsagt og sko og stavar i heile størrelsesspekteret.
 
Til dei vaksne
Til dei aller minste!
 
Besøk: 3403262
Logg inn
 
Produsert av Okapi AS